Αρχική / ---SLIDER / Τρίτο στεφάνι για τον Δημήτρη Σταρόβα …από τα Νότια προάστια!

Τρίτο στεφάνι για τον Δημήτρη Σταρόβα …από τα Νότια προάστια!

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του, μίλησε για τη σύντροφό του και γυμνάστρια, Άννα Σταθάκη, για χάρη της οποίας μετακόμισε στα νότια προάστια.

«Είμαι σε φάση που μετακόμισα στο Παλαιό Φάληρο εγώ που είχα όριο το Χίλτον. Πιο κάτω από το Χίλτον έβγαζα σπυριά, δεν πήγαινα, γιατί ως αρκούδα οφείλω να είμαι στα βόρεια προάστια. Και τώρα μένω στο Φάληρο. Όχι ότι έχω κάτι με τα νότια προάστια, απλώς είχα συνηθίσει αλλού… Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς. Πάω με την καρδιά μου. Πέφτω με τα μούτρα δεν μασάω» είπε στη Secret.

Για τον έρωτα που ζει στο πλευρό της Άννας Σταθάκη, είπε: «Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι εμπορική συναλλαγή. Δεν κάθομαι να αναλύω το καθετί. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και στην ηλικία που είμαι είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτήν τη στιγμή. Δεν νιώθω καμία έλλειψη».

Σκέφτεται να παντρευτεί; «Είχα πει ότι τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (γέλια). Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα, γιατί μπορεί να μην είναι άνδρας, αλλά είναι γυναίκα με… δεν μπορώ να το πω (γέλια)», απάντησε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *