Αρχική / ---SLIDER / Τσίπρας για Σόιμπλε: Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει μόνο αυτός

Τσίπρας για Σόιμπλε: Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει μόνο αυτός

Τσίπρας για Σόιμπλε: Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει μόνο αυτός
Κριτική στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα άσκησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σύνοδο του ΕΣΚ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας σημείωσε αναφερόμενος προς τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, πως «δεν διεκδικούν την πολιτική ηγεμονία και έχουν αφήσει το ΔΝΤ να αλωνίζει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να λέμε μόνο ότι φταίει ο Σόιμπλε. Αυτός κάνει τη δουλειά του, αλλά κάποιοι δεν αντιδρούν» φέρεται να είπε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φράση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η αναφορά της κ. Γεννηματά, σύμφωνα δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως εξής: «Είπε προηγουμένως ο κ. Τσίπρας ότι “δεν φταίει για όλα ο κ. Σόιμπλε” και είναι η πρώτη φορά που τον ακούω να το λέει αυτό. Όλοι γνωρίζουμε τις ευθύνες του κ. Σόιμπλε, αλλά οι πολίτες και ιδιαίτερα οι πολίτες στην Ελλάδα που ζουν 7 χρόνια σε βαθιά λιτότητα, χωρίς να έχουν αυτή τη στιγμή προοπτική εξόδου από την κρίση, περιμένουν να ακούσουν από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος για να παραμείνει κανείς στην Ευρωζώνη, σε αυτή την μεγάλη οικογένεια

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *