Αρχική / MEDIA / Τσίπρας: Οποιος καναλάρχης δεν δικαιολογήσει το Πόθεν Εσχες, θα εκπέσει

Τσίπρας: Οποιος καναλάρχης δεν δικαιολογήσει το Πόθεν Εσχες, θα εκπέσει

Μήνυμα προς τους προσωρινούς υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός «αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει, ή δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματά του, θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν θα επιτρέψουμε όμως στους δασκάλους της διαπλοκής να κουνάνε σε εμάς το δάχτυλο», τόνισε και έκανε λόγο για ένα διαγωνισμό «κόντρα σε όλους και όλα, με γνώμονα την ισότητα όλων απέναντι στο νόμο».

Και για να τελειώνουμε με την κοροϊδία: Κανένας δεν είναι φίλος μας, αν κάποιος από τους υπερθεματιστές δεν έχει την ικανότητα να πληρώσει ή δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματά του, θα εκπέσει”, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, απαντώντας πιθανόν στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με το Πόθεν Εσχες Καλογρίτσα και τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη.

Αναφερόμενος μάλιστα στα έσοδα των 246 εκατ. ευρώ από το διαγωνισμό, χαρακτήρισε το τίμημα «ταφόπλακα στα επιχειρήματα της διαπλοκής», και επανέλαβε ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη τους θα πάει στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Εξαπολύοντας τέλος, σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε πως «του αρέσουν τα πρόσωπα της διαπλοκής, γιατί μ’αυτούς έχει μάθει».

 

Δείτε ακόμα

Check Also

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και οι «10 Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν διαδικτυακά – «Θα γίνει της… μετάλλαξης»…..

«Επειδή η ζωή πέρασε στην παρανομία κι εγώ πέρασα στο Διαδίκτυο» προαναγγέλλει ο Λάκης Λαζόπουλος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *