Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Βενιζέλος: Δεν μπορώ τα κλάματα από ανθρώπους που οικοδόμησαν την καριέρα τους στο ψέμα

Βενιζέλος: Δεν μπορώ τα κλάματα από ανθρώπους που οικοδόμησαν την καριέρα τους στο ψέμα

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο, πιστεύει στην αυτόματη ανάπτυξη. Η θεωρία του ελατηρίου θα είχε λογική, αν το ελατήριο δεν είχε καταστραφεί από τη μέχρι σήμερα πολιτική της κυβέρνησης», τόνισε και προέβλεψε: Όλα όσα φαντάζεται ο κ. Τσίπρας, πως θα κλείσει η αξιολόγηση, θα ρυθμιστεί το χρέος κοκ, δυστυχώς για τη χώρα δεν πρόκειται να συμβούν».

«Η χώρα κινδυνεύει στον κορμό του χρηματοπιστωτικού συστήματος… Δεν επιστρέφουν οι καταθέσεις, οι ελπίδες που διαψεύστηκαν, τιμωρούν εκείνους που τους καλλιέργησαν και τώρα επενδύουν στον μιζεραμπιλισμό» συνέχισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Με τα ψέματα δεν μπορεί να γίνει δουλειά, ειδικά όταν στα οικονομικά προβλήματα προστίθενται και θέματα δημοκρατίας. Μιλούν για δολοφονία χαρακτήρων άνθρωποι που επένδυσαν στην ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους», υπογράμμισε.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν μπορώ τα κλάματα» από ανθρώπους «που οικοδόμησαν την καριέρα τους στο ψέμα και την ηθική απαξίωση των αντιπάλων τους».

«Το πρόβλημα της χώρας είναι υπαρξιακό, είναι ο κίνδυνος της οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής κατάρρευσης. Καλλιεργείτε μία αντίληψη στην κοινωνία μισαλλόδοξη και αντιαναπτυξιακή, δεν την αφήνετε να δει το παρελθόν και να σχεδιάσει το μέλλον», είπε και πρόσθεσε ότι «η χώρα κινδυνεύει με ανακύκλωση της κρίσης, όχι γιατί δεν θα χρηματοδοτεί το χρέος – αυτό είναι εύκολο – αλλά επειδή δεν επιστρέφουν οι καταθέσεις, δεν υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για να πιστέψει ο λαός».

«Αν πιστέψει στο αφήγημά του ο Τσίπρας ότι η χώρα θα μπει αυτομάτως σε ανάπτυξη, η χώρα θα καταστραφεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στις εκλογές καροτσάκι», εκτίμησε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *