Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Βιβλική καταστροφή στη Ζάκυνθο από τη θεομηνία -Χωρίς ρεύμα το μισό νησί [εικόνες]

Βιβλική καταστροφή στη Ζάκυνθο από τη θεομηνία -Χωρίς ρεύμα το μισό νησί [εικόνες]

Θεομηνία «χτύπησε» τη Ζάκυνθο το μεσημέρι προκαλώντας τεράστια προβλήματα στο νησί, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχει μείνει από τις 14:00 χωρίς ρεύμα.

Λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης και θυελλωδών ανέμων στάθηκαν ικανά να δημιουργήσουν εικόνες βιβλικής καταστροφής. Οπως γράφει το imerazante.gr, δέντρα έπεσαν και καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα, υπήρξαν εκατοντάδες κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για απάντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια καταστήματα. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με λάσπη μέσα από τα οποίους προσπαθούσαν ΙΧ και πεζοί να βρουν ένα σημείο ασφάλειας.

Στην πόλη έπεσαν πολλοί κεραυνοί με αποτέλεσμα να διαλύσουν στην κυριολεξία ολόκληρες ξύλινες κατασκευές.

Από τις 14.00 το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος του νησιού παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας τα 2/3 των μετασχηματιστών του δικτύου της ΔΕΗ.

Πηγή φωτογραφιών: imerazante.gr

Πηγή: Βιβλική καταστροφή στη Ζάκυνθο από τη θεομηνία -Χωρίς ρεύμα το μισό νησί [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/287471/vivliki-katastrofi-sti-zakyntho-apo-ti-theominia-horis-reyma-miso-nisi-eikones#ixzz4JjOEXRdY

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *