Αρχική / ---SLIDER / Βόμβα στη showbiz: Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια γάμου ο Έλληνας παρουσιαστής και η ηθοποιός

Βόμβα στη showbiz: Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια γάμου ο Έλληνας παρουσιαστής και η ηθοποιός

17 χρόνια πριν η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ανέβηκαν τα εκκλησίας, τρελά ερωτευμένοι, ενώ λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο παρουσιαστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς απέτυχαν οι προσπάθειες και των δύο να λύσουν τα προβλήματα του γάμου τους που άρχισαν εδώ και κάποια χρόνια.Προβλήματα που προέκυψαν από την φυσιολογική φθορά του χρόνου κι από την δουλειά του Χρήστου που απαιτούσε να είναι μακρία από το σπίτι και την οικογένεια του πολλές ώρες την ημέρα. Κάποιες φορές, κάποια δημοσιεύματα έκαναν και αναφορά για τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους κάτι όμως που το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Με αφορμή την καινούργια τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει φέτος για τον επιτυχημένο παρουσιαστή δημοσιεύματα θέλουν πάλι το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμο τους κι αυτή τη φορά μάλιστα κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού αναφέρουν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Η ένταση έχει κορυφωθεί πλέον ανάμεσα τους και το γεγονός ότι ο παρουσιαστής λόγω δουλειάς είναι αρκέτες ώρες μακριά από την Σοφία δεν τους δίνει την δυνατότητα να συζητήσουν ώστε να φτάσουν σε μια λύση αλλά ταυτόχρονα και οι ώρες που είναι μακρία τους βοηθούν ώστε να εκτονωθούν οι εντάσεις.

Ο χρόνος κυλά και αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σοφία και ο Χρήστος θα πάρουν την σωστή απόφαση, μια απόφαση που θα διαφυλάξει την οικογενειακή τους στέγη και την ψυχολογιά των δυο παιδιών τους. Έτσι κι αλλιώς το ζευγάρι ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική του ζωή

Δείτε ακόμα

Check Also

Πρόστιμο σε ανεμβολίαστους άνω των 60: Σήμερα Δευτέρα τα πρώτα – Δείτε αναλυτικά όλους τους λόγους απαλλαγής

Όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *