Αρχική / ---SLIDER / Βρούτσης: Αυτά δεν ήταν προαπαιτούμενα!
Ï Õðïõñãüò Åñãáóßáò ÃéÜííçò Âñïýôóçò ìéëÜ óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò êáôÜ ôçí ôñßôç çìÝñá ôçò óõæÞôçóçò ôçò ðñüôáóçò ìïìöÞò ðïõ êáôÝèåóå ï ÓÕÑÉÆÁ, ÊõñéáêÞ 10 Íïåìâñßïõ 2013. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÐÁÍÔÅËÇÓ ÓÁÉÔÁÓ

Βρούτσης: Αυτά δεν ήταν προαπαιτούμενα!

«Οι πέντε τροπολογίες που έφερε η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά στη Βουλή δεν εκπληρώνουν εκκρεμή προαπαιτούμενα» σημειώνει ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.
Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» χαρακτηρίζει «ταπεινωτικές» τις τροποποιήσεις και «πρωτοφανή και εξευτελιστική» τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
Ειδικά, για την τροπολογία που αφορά στα εργασιακά, σχολιάζει ότι «αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαπάτηση των εργαζομένων από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και ότι «αναμφίβολα θα είναι το Βατερλώ του Πρωθυπουργού και της υπουργού Εργασίας».
«Ο λογαριασμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει συνολικά στα 14,5 δισ. ευρώ. Ψηφίζοντας η κυβέρνηση τις τροπολογίες αυτές, οι συνταξιούχοι επιβαρύνονται με επιπλέον 250 εκατ. ευρώ, ψηφίζει νέα μέτρα για μετά το 2020, επιβεβαιώνει ότι η λιτότητα θα διατηρηθεί μέχρι και το 2022, καθώς τα πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ (συνέχιση της λιτότητας) διατηρούνται και παραδέχεται ότι η χώρα θα παραμείνει σε περιβάλλον κρίσης μέχρι το 2022» υποστιρίζει

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *