Αρχική / ---SLIDER / Ξαναδέστε τους: Αυτό είναι το τέταρτο πρόσωπο στην παρέα Μουτσινά – Ηλιάκη – Συνατσάκη!

Ξαναδέστε τους: Αυτό είναι το τέταρτο πρόσωπο στην παρέα Μουτσινά – Ηλιάκη – Συνατσάκη!

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 16:00 θα κάνουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη με το “Ξαναδέστε τους”. Οι δυο τους θα έχουν δίπλα τους τη Μαίρη Συνατσάκη, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό επικρατούσε μυστήριο, όσον αφορά το τέταρτο άτομο που θα συμπλήρωνε την παρέα.

Τελικά, το όνομα αυτό αποκαλύφθηκε, με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha για την πρεμιέρα της εκπομπής. Πρόκειται για την Τζώρτζια Παναγή, η οποία είναι γνωστή στην κυπριακή τηλεόραση και θα πλαισιώσει τους Μουτσινά – Ηλιάκη – Συνατσάκη.

Η ανακοίνωση του Alpha:
«Όλοι μαζί, για δέσιμο! “Ξαναδέστε τους”! Έρχονται φορτσάτοι…
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, το δίδυμο που σφράγισε την απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο τηλεοπτικό τους σπίτι. Σκοπός τους; Να μας κρατήσουν δέσμιους του γέλιου και της τρέλας τους.

tzortzia2
Στο πέρασμά τους, “συμπαρασύρουν” την πάντα κεφάτη και απρόβλεπτη Μαίρη Συνατσάκη. Η ομάδα συμπληρώνεται με μία νέα για την ελληνική τηλεόραση παρουσία, την Τζώρτζια Παναγή.
H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας, από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο. Οι παρουσιαστές θα παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Και φυσικά, θα ανακαλύπτουν και θα σχολιάζουν τις πιο σπαρταριστές στιγμές της τηλεόρασης, χωρίς… την άδειά της!
“Ξαναδέστε τους”: Καθημερινά, 16:00 – 18:00».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Κλείδωσε» και ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα ο νέος κατώτατος μισθός! Όσα αποκάλυψε ο Χατζηδάκης

«Θα είναι μια σημαντική αύξηση στον κατώτατο μισθό» προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας Κωστής Χατζηδάκης για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *