Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Υπέγραψε σύμβαση για την ολοκλήρωση της γραμμής Πολυκάστρου – Ειδομένης η ΕΡΓΟΣΕ

Υπέγραψε σύμβαση για την ολοκλήρωση της γραμμής Πολυκάστρου – Ειδομένης η ΕΡΓΟΣΕ

Σύμβαση, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ με την «Σιδηροδρομικά Εργα ΑΤΕ» για την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Ειδομένης.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της νέας χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο-Ειδομένη, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου σιδηροδρομικού σταθμού Πολυκάστρου και της σιδηροδρομικής στάσης Μικρού Δάσους, καθώς και επεμβάσεις επί των κτιριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου σιδηροδρομικού σταθμού Ειδομένης.

Η σύμβαση υπογράφηκε για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Θάνο Βούρδα, με το συμβατικό οικονομικό αντικείμενο να ανέρχεται στο ποσό των 11.493.975,32 ευρώ και η ολοκλήρωση των εργασιών να προβλέπεται να γίνει σε 15 μήνες.

Με την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών ολοκληρώνεται η υποδομή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Πολυκάστρου-Ειδομένης και στη συνέχεια ολοκληρώνονται οι εργασίες επιδομής και εγκατάστασης της Ηλεκτροκίνησης, οι οποίες θα εκτελεσθούν από την εν ενεργεία σύμβαση κατασκευής του αντιστοίχου έργου.

Εαν το άρθρο σου άρεσε, μοιράσου το!

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *