Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Υποδοχή με ντομάτες στη Μέρκελ: Παροιμιώδης αντίδραση (βίντεο)

Υποδοχή με ντομάτες στη Μέρκελ: Παροιμιώδης αντίδραση (βίντεο)

Επίθεση με ντομάτες δέχθηκε η Άνγκελα Μέρκελ σε προεκλογική της ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.

Αφού εκτοξεύτηκαν οι ντομάτες άρχισαν να ακούγονται άνθρωποι που χαρακτήριζαν τη Μέρκελ, «Προδότρια του λαού, υποκρίτρια και ψεύτρα».Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, τέρας ψυχραιμίας, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να… συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια.
Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της.

Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι δύο ντομάτες «εκτοξεύτηκαν» από διαφορετικά σημεία -και οι δύο όμως είχαν στόχο τη Μέρκελ.
Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος»

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *