Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από το Χίλτον για το ασφαλιστικό

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από το Χίλτον για το ασφαλιστικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5 το απόγευμα.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την ώρα που θα πραγματοποιείται η συνάντηση των κυβερνητικών στελεχών με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για το Ασφαλιστικό.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί στην κινητοποίηση όλους του εργαζόμενους, με στόχο να αποτραπεί η συμφωνία που θα οδηγήσει όπως υποστηρίζει στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και στη λεηλασία των εισοδημάτων τους.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, στο κάλεσμά της, στη συνάντηση θα προλειανθεί το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, σημειώνοντας ότι είναι χρέος όλων των εργαζομένων να εκφράσουν την ενεργητική τους αντίθεση.
«Η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00» τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *