Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Λάβρος Θεοχάρης εναντίον Σταύρου Θεοδωράκη: Σήμερα υπάρχουν τρία… Ποτάμια

Λάβρος Θεοχάρης εναντίον Σταύρου Θεοδωράκη: Σήμερα υπάρχουν τρία… Ποτάμια

«Πυρά» προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε, από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Χάρης Θεοχάρης.

«Ακουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως: γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη ή τον Σεπτέμβρη;», διερωτήθηκε και συνέχισε εκφράζοντας την πεποίθησή του για την ύπαρξη παθογενειών στο κόμμα, προκαλώντας την αντίδραση των συνέδρων.

«Τιμούμε τον Στ. Θεοδωράκη για το κάλεσμα και την γενναιότητα να ιδρύσει το Ποτάμι. Σήμερα όμως υπάρχουν τρία Ποτάμια. Το ένα το μεγάλο Ποτάμι είναι αυτοί που μας άφησαν. Το ποτάμι της Ελπίδας που διαψεύστηκε. Το δεύτερο το μεσαίο των εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας. Το τρίτο είναι το μικρό ποτάμι της Σεβαστουπόλεως που δεν αφουγκράζεται την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα σενάρια συνεργασιών του Ποταμιού δήλωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία. Θέλει τη φρεσκάδα από το Ποτάμι. Μέχρι να κυβερνήσει η ΝΔ δεν θα ξέρουμε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ο δύτης ή τα βαρίδια;» σχολίασε σχετικά με τα σενάρια συνεργασιών.

Οσον αφορά τα σενάρια που κάνουν λόγο για προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Δεν ψάχνω για αναπαραγωγή της βουλευτική μου ιδιότητας. Δεν ενδιαφέρομαι για ρόλους. Προτιμώ να βγω στους πολίτες και να ξαναφτιάξω το Ποτάμι σταγόνα – σταγόνα, ψήφο – ψήφο. Το Ποτάμι θα επιβιώσει είτε μέσα από το συνέδριο, είτε έξω στην κοινωνία».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοχάρης επιτέθηκε και στην κυβέρνηση. «Η χώρα οδηγείται σε εθνική καταστροφή. Η ανικανότητα παντρεύεται με την ιδεοληψία στο προσφυγικό. Θα παραδώσουν μικρότερη χώρα από αυτή που παρέλαβαν . Δεν θα έχουν να πληρώσουν και ΔΝΤ και συντάξεις. Μοιραία θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Να φύγουν οι καταστροφείς τώρα», επεσήμανε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *