Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Λεβέντης: Η κυβέρνηση έχει χρόνο ζωής μέχρι τον Μάρτιο – Ξέρω 11 βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν

Λεβέντης: Η κυβέρνηση έχει χρόνο ζωής μέχρι τον Μάρτιο – Ξέρω 11 βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν

Έρχεται 10 Φεβρουαρίου, αν πάνε και 10 Μαρίου και δεν το καταθέσουν, κινδυνεύει η αξιολόγηση. Εάν το καταθέσει μπορεί να πέσει η κυβέρνηση. Ξέρω έντεκα βουλευτές, που δεν θα ψηφίσουν γιατί δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος”, τόνοσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Αποκαλυπτικό Δελτίου του Extra
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων: “έαν ο κ. Τσίπρας, ήταν πιο τίμιος και πιο ειλικρινής και ερχόταν και μου έλεγε κ. Λεβέντη θέλω τη βοήθειά σας γιατί χρειάζεται να κόψουμε λίγο τις συντάξεις του κόσμου, εκεί θα βοηθούσα, θα έβαζα πλάτη για να μη βγει η χώρα από το ευρώ. Όμως εάν ερχόταν κάποιος τυχοδιόκτης και δεν αναφέρομαι στον κ, Κατρούγκαλο και μου έλεγε, ότι τετραγωνίζει τον κύκλο, τι συζήτηση να κάνω με αυτόν;”

Ακόμη ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη το οποίο έχει ακουστεί για την περίπτωση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Στην οικουμενική πρέπει να είναι ή ο Στουρνάρας ή ο Προβόπουλος πρωθυπουργοί. Δραγασάκης; Τι δουλειά έχει; Αυτοί είναι παλαιάς κοπής άνθρωποι, φοβισμένοι να πουν την αλήθεια στην κοινωνία, και δεν αγαπούν και την Ευρώπη”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *