Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ – Φώφη σε Γρηγοράκο: Άλλο η συνενόηση και άλλο η αποστασία!

Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ – Φώφη σε Γρηγοράκο: Άλλο η συνενόηση και άλλο η αποστασία!

Μεγάλο πρόβλημα αποδεικνύεται τελικά για το ΠΑΣΟΚ η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ. Παρά το γεγονός ότι χθες βράδυ η Φώφη Γεννηματα έστειλε σαφές μήνυμα προς στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και σήμερα ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επανήλθε και μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος “κτυπά καμπανάκι”. Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου.

Οταν η κα Γεννηματά ρωτήθηκε το βράδυ της Τρίτης σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση για τις δηλώσεις του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου είπε: «Αλλο πράγμα η συννενόηση και συνεργασία κι άλλο αποστασία».

Εξήγησε και πάλι γιατί εξ αρχής τοποθετήθηκε αρνητικά στην εκλογή Μητσοτάκη. «Είναι δεξιός» είπε και δήλωσε ότι διαφωνεί πλήρως με τη λόγική συγκρότησης μετώπου φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων «γιατί διχάζουν».

Η κ. Γεννηματά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και άλλα επώνυμα στελέχη και προσωπικότητες για την ταχύτερη και ουσιαστικότερη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε σοσισλδημοκρατικό πόλο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό, προτείνοντας την πλήρη και ταχύτερρη εφαρμογή του νόμου 3863/10 με τις αναγκαίες χρονικές προσαρμογές, η οποία όπως είπε δίνει τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των δεσμέυσεων του τρίτου μνημονιου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *