Αρχική / Uncategorized / Νέος πόλεμος στην showbiz: Στα «μαχαίρια» Βανδή – Στεφανίδου!

Νέος πόλεμος στην showbiz: Στα «μαχαίρια» Βανδή – Στεφανίδου!

Πίσω από τα χαμόγελα υπάρχει μια κόντρα που δεν λέει να σβήσει.

Μια “χρυσή” πρόταση ήταν αρκετή για να ανάψουν (ξανά) τα αίματα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Δέσποινα Βανδή και να γραφτεί στην κόντρα αυτή ένα ακόμη επεισόδιο από βαριές κουβέντες και τελεσίγραφα του τύπου “ή εγώ ή αυτή”.

Όσο και αν τα τελευταία χρόνια ο πάγος ανάμεσα στις δυο λαμπερές κυρίες φάνηκε να λιώνει, όπως αποδεικνύεται δεν ήθελαν και πολύ, για να βγάλουν ακόμη μια φορά τα… τσεκούρια του πολέμου.

Πυρ και μανία έγινε η Τατιάνα όταν πληροφορήθηκε πως το “Ε”, ο σταθμός στον οποίο εργάζεται, πολιορκεί στενά την τραγουδίστρια για να τη συμπεριλάβει στο δυναμικό του. Είναι κοινό μυστικό πως μετά το τέλος του “The Voice” οι τηλεοπτικές προτάσεις για τη Δέσποινα πέφτουν βροχή, με το κανάλι του Περιστερίου να μην μένει έξω από το τραπέζι των συζητήσεων.

Οι ιθύνοντες του “Ε” επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τα δικαιώματα ενός μουσικού talent show με το όνομα της Δέσποινας -μιας που δεν δεσμεύεται από κάποιο κανάλι- να είναι από τα επικρατέστερα είτε για την παρουσιάση είτε για την κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη την τραγουδίστρια, η οποία παρότι δηλώνει πως δεν είναι αυτοσκοπός της να κάνει τηλεόραση φέτος, δεν αποκλείει τελικά να πει το “ναι”.

Εκτός όμως από τον να πείσουν την τραγουδίστρια να πει το πολυπόθητο “ναι”, τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού έχουν να ξεπεράσουν ένα μεγάλο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη σκέψη και μόνο πως θα συναντά στους διαδρόμους μια άσπονη φίλη της, τα νεύρα της Τατιάνας χτυπούν κόκκινο. Αυτός είναι και ο λόγος που φρόντισε να ξεκαθαρίσει άμεσα στους αρμόδιους τις ενστάσεις της, θέλοντας να αποφύγει μελλοντικές συναντήσεις που θα προκαλέσουν σεισμό στη showbiz. “Ή αυτή ή εγώ” φέρεται να είπε αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως οι σχέσεις της με τη Δέσποινα, μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν

Δείτε ακόμα

Check Also

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *