Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ο Τζιτζικώστας ζητάει εξεταστική για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Ο Τζιτζικώστας ζητάει εξεταστική για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και για την περίοδο της ελληνικής οικονομίας κατά την οποία επιβλήθηκαν τα capital controls ζήτησε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πώς ό,τι έγινε τότε, έχει τεράστιο αντίκτυπο σήμερα στην ελληνική οικονομία και έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε κλείσιμο ή στη μεταφορά τους στο εξωτερικό και υπογράμμισε ότι έχει ευθύνες και ο κ. Τσίπρας.

Χαρακτήρισε το ασφαλιστικό ως μεταρρύθμιση σε λάθος κατεύθυνση και προέβλεψε ότι θα αναθεωρηθεί επί τα χείρω λέγοντας ότι η «τρύπα» στο ασφαλιστικό έχει φτάσει στο 1,8 δισ. ευρώ.

Ο κ. Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, καθώς διαθέτει τα στελέχη και την εμπειρία. Προέβλεψε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί για πολύ καιρό ακόμη στην εξουσία με την ακολουθούμενη πολιτική που ασκεί και χαρακτήρισε το Συνέδριο της ΝΔ τον Απρίλιο, ορόσημο για την παράταξη και μια νέα αρχή για τον ίδιο προσωπικά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *