Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Πρόταση μαμούθ: Η Μενεγάκη τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Πρόταση μαμούθ: Η Μενεγάκη τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Χρυσάφι στα πόδια της!

Δεν είναι τυχαία η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Το brand name της Ελένης Μενεγάκη είναι τέτοιο που ακόμη και σε περίοδο κρίσης γίνεται μάχη για το ποιος θα την κερδίσει.

Πόσο μάλλον τώρα που το συμβόλαιό της με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” ο “πόλεμος” έχει ξεκινήσει και τα νούμερα που ακούγονται στην τηλεοπτική πιάτσα ότι πέφτουν στα πόδια της Ελένης προκαλούν ίλιγγο.

Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά της Μενεγάκη στο τηλεοπτικό της μέλλον πριν από λίγες ημέρες. Ούτε και η ατάκα της ότι “έχει να δώσει πολλά ακόμα στην τηλεόραση”.

Ουσιαστικά άνοιξε το… χορό και περιμένει τους μνηστήρες. Κι εκείνοι δεν άργησαν να εμφανιστούν, αφού εκτός της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας της σε όποια ζώνη της ζητήθηκε, υπάρχει και ομάδα χορηγών που την ακολουθεί πιστά, γεγονός που μόνο αδιάφορα δεν αφήνει τα κανάλια.

Το σπίτι της

Προτεραιότητα της Ελένης είναι να μείνει στον ALPHA τον οποίο θεωρεί “σπίτι” της. Από το κανάλι διαρρέει ότι η επιθυμία είναι κοινή και θα τα βρουν.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι ξέρουν τον τρόπο να την κρατήσουν.

“Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι ανανεώσεις γίνονται σε ανύποπτες στιγμές, όταν δεν το περιμένει κανείς”, επισημαίνει στο “YES!” στέλεχος του καναλιού. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει εμφανιστεί ήδη μνηστήρας που η πρότασή του μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την Ελένη και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνει το μεγάλο “μπαμ”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *