Αρχική / Uncategorized / Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Αλιφέρη για τη ζωή της!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Αλιφέρη για τη ζωή της!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Parole ήτανη Μαρία Αλιφέρη. Η γνωστή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ακόμα και για πιο προσωπικά ζητήματα, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς έφυγε από την κρατική τηλεόραση το 1981!

«Όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μου έκοψαν τρεις εκπομπές στην ΕΡΤ. Χρόνια αργότερα έμαθα ότι θεωρήθηκα σύμβολο της δεξιάς. Με ειδοποίησαν από το γραφείο παραγωγής ότι δεν έχω εκπομπή, χωρίς να μου εξηγήσουν τίποτα. Είναι τόσο άδικο που δεν σου κάνει καρδιά να ρωτήσεις “γιατί;”» αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία είχε κάνει τρελή επιτυχία με το αγαπημένο τηλεπαιγνίδι, “Τα τετράγωνα των αστέρων”!

Απίστευτη ένταση on air με τη Μελέτη. Ποια της είπε “Δεν σας γνωρίζω” και αποχώρησε

Ωστόσο, η Αλιφέρη μίλησε και για την περίοδο που έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία, προκαλώντας αίσθηση.

«Είχα φτάσει 43 κιλά και δεν είχα πάρει χαμπάρι λόγω φόρτου εργασίας. Ξέχναγα να φάω. Θυμάμαι ότι είχα στο θέατρο ένα νερό που δεν το έπινα ολόκληρο, έβαζα στα χείλη μου προφανώς για να μιλήσω. Μια συνάδελφος έφερε στο καμαρίνι μου μια γιατρό. Είχα πίεση 4! Με έβαλε Δευτέρα-Τρίτη, με ντόπαραν με βιταμίνες, εκεί έμαθα ότι έχω νευρική ανορεξία και άρχισα να τρώω», αποκάλυψε προκαλώντας σοκ στην Αννίτα Πάνια.

Δείτε ακόμα

Check Also

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *