Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Συμβουλές Κακλαμάνη σε Άδωνι για το θέμα Παπασταύρου

Συμβουλές Κακλαμάνη σε Άδωνι για το θέμα Παπασταύρου

«Θέλω, για μια ακόμη φορά δημόσια, να δώσω μία συμβουλή στον φίλο μου τον Άδωνι. Πρέπει να προσέχει τώρα τι λέει γιατί είναι πλέον αντιπρόεδρος του κόμματος», επισήμανε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Αναφέρεται φυσικά στη χθεσινή δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός είναι αχάριστος κι ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί σε δρόμο το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου – που το ονομά του εμπλέκεται στα Panama Papers. Ακολούθησε θύελλα κυρίως στο twitter.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «η παράταξη που εκπροσωπείται από τη ΝΔ, ιδιοκτήτες έχει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την ακολουθούν και τη στηρίζουν. Έναν ιδιοκτήτη είχε μόνο ως ΝΔ τον ιδρυτή της τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

«Φέρνει σε δύσκολη θέση αυτόν που τον διόρισε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φέρνει σε δύσκολη θέση ανθρώπους όπως εμένα που πιστεύω ότι είναι χρήσιμος να υπάρχει μέσα στη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Τα πιστεύω του απευθύνονται σε ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου που το χρειαζόμαστε να μας ψηφίζει εμάς και να μην πάει δεξιότερο. Αλλά, αδικεί και τον εαυτό του. Άλλο ως Άδωνις Γεωργιάδης και άλλο όταν έχεις τον τίτλο του αντιπροέδρου. Φοβάμαι ότι δυσκολεύει και τον κ. Παπασταύρου».

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *