Αρχική / ---SLIDER / Την Κυριακή η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου

Την Κυριακή η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν να επισπεύδεται η ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, καθώς η πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Νωρίτερα, είχε ξεκινήσει στις συναρμόδιες Επιτροπές της βουλής η επί των άρθρων συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να προαναγγέλλει αλλαγές στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και με το θέμα της καταδίκης των γεγονότων της Marfin να προκαλεί ένταση μεταξύ του προεδρεύοντος, Μάκη Μπαλαούρα και του κοινοβουλευτικού  εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση.

Η κυβέρνηση φέρεται να επιθυμεί την επίσπευση της ψήφισης του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, προκειμένου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να μεταβεί στο Eurogroup της Δευτέρας με ψηφισμένα κάποια από τα συμφωνημένα μέτρα.

«Να μην πάει χαμένο το eurogroup», έλεγε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεων της ελληνικής κυβέρνησης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τι δείχνουν τα ποσοστά μετά την εκλογή Κασσελάκη – Διάσπαση βλέπουν 7 στους 10

Περίπου ένας στους τρεις Έλληνες φέρεται να απασχολήθηκε και να παρακολούθησε τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *