Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Το αδιαχώρητο στα λιμάνια από εκδρομείς που προσπαθούν να προλάβουν την απεργία

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια από εκδρομείς που προσπαθούν να προλάβουν την απεργία

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της ΠΝΟ για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Τρίτης, εκατοντάδες ταξιδιώτες μεταξύ των οποίων και εκδρομείς του Πάσχα, έσπευσαν στα λιμάνια για να μπορέσουν να ταξιδέψουν σήμερα με τα πλοία της γραμμής και να μην “εγκλωβιστούν” στην Κρήτη.
Στο λιμάνι του Ηρακλείου, επικρατεί πανικός από εκατοντάδες “υποψήφιους” επιβάτες που έσπευσαν να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και να αναχωρήσουν σήμερα αντί για το Σαββατοκύριακο όπου πολλοί εκδρομείς του Πάσχα είχαν επιλέξει να αναχωρήσουν από το νησί.
Ο συνωστισμός ωστόσο που παρατηρείται στο λιμάνι του Ηρακλείου, μαρτυρεί ότι κάποιοι εκ των εκδρομέων δεν θα καταφέρουν να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο της αναχώρησης και θα “εγκλωβιστούν” στο νησί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα, όπου έγινε γνωστή η εξαγγελία της απεργίας της ΠΝΟ, στην παραλιακή του Ηρακλείου, στο δρόμο προς το λιμάνι, παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφουζιο ενώ οι “ουρές” των οχημάτων έφτασαν μέχρι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *