Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Espresso: Γιώργος Παπανδρέου και Άντα πάνε για διαζύγιο -Τι συμβαίνει

Espresso: Γιώργος Παπανδρέου και Άντα πάνε για διαζύγιο -Τι συμβαίνει

Οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την επί 26 χρόνια σύζυγό του επανέρχονται στο προσκήνιο έπειτα από δημοσίευμα της Espresso που τους θέλει να έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει συγγενείς και φίλοι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα μετά την διάψευση των δημοσιευμάτων ότι η Άντα Παπανδρέου εγκατέλειψε την οικία τους στο Καστρί και μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού ελαττώθηκαν σημαντικά με την τελευταία να γίνεται το Πάσχα του 2015.

«Έκτοτε μοιάζουν να απέχουν από κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ στις λιγοστές εμφανίσεις τους είτε είναι μόνοι είτε συνοδεύονται από την κόρη τους Μαργαρίτα που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο γονείς της», σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας στην συνέχεια ότι στις δύο τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου δε συνοδευόταν από την σύζυγό του. Η πρώτη ήταν τις ημέρες των γιορτών όταν βγήκε με τα αδέρφια του σε ταβέρνα στη Δροσιά και η δεύτερη ήταν την Πρωτοχρονιά όταν βρέθηκε σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας με τον Νίκο και την σύζυγό του.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, «οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου».

Η καλλίγραμμη γυμνάστρια

Η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην personal trainer του Γιώργου Παπανδρέου Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου εξηγώντας ότι «πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για στενή σχέση του πρώην πρωθυπουργού με τη 42χρονη γκουρού των pilates που συνέβαλε καθοριστικά στην ανανέωσή του».

Παρόλα αυτά ενημερώνει ότι η γυμνάστρια δηλώνει παντρεμένη στην προσωπική της σελίδα στο facebook όπου οι φωτογραφίες της δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *