Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Mega: «Βαρή» το κλίμα- Την Τετάρτη η νέα κρίσιμη μέρα για τους εργαζόμενους

Mega: «Βαρή» το κλίμα- Την Τετάρτη η νέα κρίσιμη μέρα για τους εργαζόμενους

Την ώρα που ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος έχει πυκνώσεις τις επισκέψεις του στη Μεσογείων, και συγκεκριμένα στις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του Mega, επιχειρώντας να μεταφέρει ένα κλίμα αισιοδοξίας, από το Μέγαρο Μαξίμου το μήνυμα που εκπέμπεται τα τελευταία 24ωρα είναι σαφές: «Το Mega δεν σώζεται πλέον. Κι αυτοί που το βγάζουν από την πρίζα δεν είμαστε εμείς, αλλά κατά κύριο λόγο οι μέτοχοί του».
Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τα ταμεία του καναλιού παραμένουν άδεια και οι εργαζόμενοι κλείνουν πλέον δύο μήνες απλήρωτοι, με αποτέλεσμα ορισμένοι να βρίσκονται σε δραματική κατάσταση και να βοηθούνται από συναδέλφους τους.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν την απόλυσή τους από το κανάλι για να πάρουν έστω μέρος της αποζημίωσής τους, με τους αρμόδιους να μην είναι σε θέση να τους διαβεβαιώσουν ότι μπορούν να πάρουν έστω και ένα ευρώ.
Η νέα κρίσιμη ημερομηνία που αναμένουν οι εργαζόμενοι του καναλιού είναι η 18η Μαΐου. Εντονότατη είναι πλέον η φημολογία στον τομέα των ειδήσεων πως το κανάλι κατευθύνεται με ρυθμούς «εξπρές» προς τις Τράπεζες, στις οποίες έχει μη εξυπηρετούμενες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *