Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση για την Αθηνά

Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση για την Αθηνά

Τη δική του εκδοχή στα σενάρια περί χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έδωσε ο δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

O κ. Λυμπερόπουλος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επικαλείται πηγές του στενού περιβάλλοντος της Αθηνάς και αναφέρει ότι η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος «κατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου και θέλει να εξαφανιστούν οι καταραμένες ρίζες της».

«Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο ( από τον πρώτο του γάμο ) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει :“Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”», γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook o βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Πάντως, ο κ. Λυμπερόπουλος δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της απιστίας, όπως υποστηρίζουν κάποια ξένα ΜΜΕ. «Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα» σημειώνει ο κ. Λυμπερόπουλος.

 

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Λυμπερόπουλου εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ακόμα

Check Also

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τι δείχνουν τα ποσοστά μετά την εκλογή Κασσελάκη – Διάσπαση βλέπουν 7 στους 10

Περίπου ένας στους τρεις Έλληνες φέρεται να απασχολήθηκε και να παρακολούθησε τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *