Αρχική / ---SLIDER / «Με τη Μενεγάκη ξεκινήσαμε μαζί, τη βοήθησα, με βοήθησε! Για κάποιους λόγους παρεξηγήθηκα μαζί της και…»

«Με τη Μενεγάκη ξεκινήσαμε μαζί, τη βοήθησα, με βοήθησε! Για κάποιους λόγους παρεξηγήθηκα μαζί της και…»

Στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ελένη Μενεγάκη.
«Με την Ελένη Μενεγάκη ξεκινήσαμε μαζί, τη βοήθησα, με βοήθησε. Για κάποιους λόγους στη συνέχεια παρεξηγήθηκα μαζί της και έφτιαξα το δικό μου σενάριο. Πέρασε ο καιρός, σκέφτηκα τα πράγματα σφαιρικά, ξαναέχτισα τη σχέση μου μαζί της και είμαστε ζεστά, είμαστε ωραία. Μου λένε κάποιοι: “Μα εσύ είχες πει τότε εκείνο”. Και επειδή, ρε μάγκα, είχα πει τότε εκείνο, πρέπει να μη ζητήσω συγγνώμη, να μείνω στο εκείνο για πάντα;Τα πράγματα, οι απόψεις και οι άνθρωποι εξελίσσονται και οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν δοκιμασίες και επαναπροσδιορίζονται. Να συνδέεσαι με τα καλά στοιχεία του άλλου και να βρίσκεις σημεία επαφής για την απόκτηση κοινού κώδικα επικοινωνίας. Αντιμετωπίζοντας με κατανόηση τον εαυτό σου και τους άλλους θέτεις τον πήχη σε ρεαλιστικό πλαίσιο και δεν υπάρχουν εκπλήξεις.
Τα νεύρα δεν τα αντέχω, αντιθέτως με καθηλώνει η ευγένεια. Τον τσαμπουκά δεν τον κατανοώ, είναι σαν να μου μιλάς κορεάτικα. Είναι ωραίο επίσης να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να μην εμμένεις σε αυτά. Εγώ τη συγγνώμη την έχω εύκολη. Γιατί σώνει και καλά πρέπει να στυλώνουμε τα πόδια και να μένουμε κολλημένοι στα παλιά; Πρέπει να μείνω στο δέκα χρόνια πριν; Αν έκανα ή έκανε λάθος δεν μετράει; Ε, αυτός ο εγωκεντρισμός μας έχει φάει», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *