Αρχική / ---SLIDER / Η… απειλή που δέχθηκε ο Πανταζής από την κόρη του για το γάμο της και το εγγόνι που έρχεται!

Η… απειλή που δέχθηκε ο Πανταζής από την κόρη του για το γάμο της και το εγγόνι που έρχεται!

Η… απειλή που δέχθηκε ο Πανταζής από την κόρη του για το γάμο της και το εγγόνι που έρχεται!

Για το γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά, τα κιλά που θα χάσει, το εγγόνι που έρχεται και την απώλεια του φίλου του, Δάκη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε την…..απειλή από την κόρη του ότι, αν δεν χάσει κιλά, δεν θα την συνοδεύσει στο γάμο της.


«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Κόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό» αποκάλυψε.

«Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι», διευκρίνισε και πρόσθεσε πως «όταν κάνει παιδί η Κόνι, όταν γεννηθεί το παιδί δεν θα μάθει να λέει παππού, θα λέει ΛΕΠΑ».

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τις συνεργασίες της καριέρας του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.


«Έχω τραγουδήσει και Τσιτσάνη και Πλέσσα. Είχα τραγουδήσει το “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά”. Και χτυπάει το τηλέφωνο… “Ρε μπιπ”, μου λέει ένας στην άλλη μεριά της γραμμής “το έσκισες το κομμάτι, το είπες καλύτερα από τον Τόλη”. Λέω “ποιος είναι;”. “Ο πρόεδρος!”. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος… Τρελάθηκα, σηκώθηκε η τρίχα μου. Του είπα “πρόεδρε, προσπάθησα”. “Τι προσπάθησες; Το έσκισες” μου είπε».

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *