Αρχική / ---SLIDER / 6 Απλά πράγματα που θα ξετρελάνουν τη γυναίκα σου!

6 Απλά πράγματα που θα ξετρελάνουν τη γυναίκα σου!

Όχι, δε χρειάζεται να είναι σοκολάτες, λουλούδια ή κοσμήματα! Οι γυναίκες, εκτιμούν τις απλές, καθημερινές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, από εσένα, ειδικά αν δεν το περιμένουν.

Είναι πανεύκολο να την ευχαριστήσεις και μάλιστα, δε χρειάζεται, απαραίτητα, να ξοδέψεις χρήματα! Την επόμενη φορά, που θα σκεφτείς να της αγοράσεις λουλούδια, δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω, για αλλαγή.

 

 

 

Πως να κάνω τη σύζυγό μου ευτυχισμένη;
1. Καθάρισε κατι!
Αν η σύζυγός σου, ειναι υπεύθυνη για ΌΛΕΣ τις δουλειές του σπιτιού, όπως καθάρισμα, σφουγγάρισμα, πλύσεις ρούχων, στρώσιμο κρεβατιών, κ.λ.π. , κάνε κάτι, από όλα αυτά, για εκείνη. Δε χρειάζεται να καθαρίσεις τα πάντα! Πλύνε τα πιάτα ή καθάρισε το μπάνιο. Σίγουρα, θα το προσέξει και θα είναι υπερβολικά ευγνώμων.

2. Κάντε μαζί κάτι που της αρέσει!
 
Όταν βγαίνετε έξω, κάνετε πράγματα, που να αρέσουν και στους δύο; Προσπάθησε να κάνεις κάτι, που αρέσει σε εκείνη και δεν εννοώ, απλά, να επιλέξει μια ρομαντική ταινία. Κάνε μαζί της, ένα πεντικιούρ ή πήγανε μαζί της, για ψώνια, χωρίς να σε ενοχλεί η αναποφασιστικότητά της. Όταν ξοδεύεις χρόνο για εκείνη, είναι πολύ σημαντικότερο, από το να ξοδεύεις χρήματα! Θα σε λατρέψει!

3. 3. Ετοίμασε το δείπνο!
Και δεν εννοώ, απλά, να μαγειρέψεις κάτι. Προετοίμασε το, μαγείρεψε το και καθάρισε, μετά από αυτό. Το πιο δύσκολο κομμάτι του, όμως, είναι, το να σκεφτείς, τι θα φτιάξεις! Κάθε τόσο, πες της: «Μην ανησυχείς για το βραδινό, θα το φτιάξω εγώ, σήμερα!» και θα την κάνεις να λιώνει, για σένα.

4.  Δώσε της το χώρο της!
Όλοι οι άνθρωποι, χρειαζόμαστε, να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Αν θέλει να κάνει μπάνιο, να δει την αγαπημένη της σειρά ή να πάει για καφέ με τις φίλες της, βοήθησε τη να το κάνει! Σε περίπτωση, που έχετε παιδιά, απασχόλησ;e τα. Αν είστε οι δυο σας, κάνε κάτι άλλο και μην την ενοχλείς. Θα το εκτιμήσει, δεόντως!

5. Μίλησέ της!
Όσο τα χρόνια παιρνούν και αποκτάτε και παιδιά, όλο και λιγότερο χρόνο, αφιερώνετε σε εσάς. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κλείστε κινητά και τηλεοράσεις και περάστε το απόγευμα, μιλώντας. Μιλήστε, για το πόσα πράγματα καταφέρατε σα ζευγάρι, ποιους στόχους έχετε, για κάτι αστείο, που έκαναν τα παιδιά σας σήμερα ή για κάτι, που συνέβη στη δουλειά. Τέτοιες στιγμές, είναι ανεκτίμητες!


6. Κάνε κοπλιμέντα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά, που της είπες, πόσο όμορφη ή σημαντική είναι για εσένα; Ξόδεψε λίγο χρόνο, για να παινέψεις τη γυναίκα σου, τη σχέση σου, τη συμβία σου ή ότι είστε. Μην περιμένεις, κάτι, σε αντάλλαγμα, απλά κάντο, επειδή την αγαπάς!
Όταν μια γυναίκα νιώθει ότι την εκτιμούν, την αγαπούν, τη στηρίζουν, είναι χαρούμενη. Κι όταν η γυναίκα είναι χαρούμενη, όλο το σπίτι είναι χαρούμενο, λένε οι Αμερικάνοι!

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *