Αρχική / ---SLIDER / Αγωγή στην Τατιάνα έκανε ο Αγγλούπας: Πόσα της ζητάει…

Αγωγή στην Τατιάνα έκανε ο Αγγλούπας: Πόσα της ζητάει…

Το ποσό των 100.000 ευρώ διεκδικεί ο Αλέξανδρος Αγγλούπας από την Τατιάνα Στεφανίδου και τον τηλεοπτικό σταθμό Εψιλον, με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας! Ο υπόδικος μπον βιβέρ, που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη μαφία των Ρομά, στρέφεται κατά της παρουσιάστριας, ζητώντας αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς του από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή της η είδηση της καταδίκης του σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή για τον πυροβολισμό σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη!

Στην 54σέλιδη αγωγή του, την οποία έχει στη διάθεσή της η «Espresso», ο 42χρονος υποστηρίζει πως όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Τatiana Live» στις 14 Φεβρουαρίου τον στιγμάτισαν, δημιουργώντας για το πρόσωπό του μια άκρως αρνητική εικόνα.

Παραθέτοντας διεξοδικά όλα όσα διατυπώθηκαν από την παρουσιάστρια, μέλη του πάνελ και καλεσμένους της εκπομπής, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας σημειώνει πως παραβιάστηκαν κατάφωρα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα αλλά και το τεκμήριο της αθωότητάς του, καθώς η καταδίκη του δεν έχει καταστεί αμετάκλητη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δυσμενείς εντυπώσεις στην κοινή αντίληψη για την τιμή και την υπόληψή το

Δείτε ακόμα

Check Also

Οικογενειακός γιατρός: Βήμα – βήμα πως να κάνετε εγγραφή

Καμπάνια ενημέρωσης για τη λειτουργία των Τοπικών Ομάδων Υγείας, (ΤΟΜΥ) με στόχο την εγγραφή των …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *