Αρχική / ---SLIDER / Αγωνία για τον Μηνά και τη Βούλα στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Αγωνία για τον Μηνά και τη Βούλα στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η αγαπημένη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα επιστρέψει το 2020 στις οθόνες μας με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μάλιστα, η Βούλα και ο Μηνάς θα περάσουν δύσκολες ώρες…Σύμφωνα με το MY tv και τη Σοφία Τσίρκα, οι γονείς της Ξένιας αρχίζουν να καβγαδίζουν γιατί δεν κάνουν συχνά έρωτα. Αλλά αυτός ο καβγάς περνάει και στο σπίτι της Ξένιας, μιας και ξυπνάει στον Μπάμπη δικά του θέματα και η πρώτη δεν έχει μεγάλη υπομονή.

Παράλληλα, η Βούλα και ο Μηνάς βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς σκάει η είδηση μίας πειρατείας σε κρουαζιερόπλοιο. Είναι αυτό με το οποίο ταξιδεύουν η κόρη και ο γαμπρός τους για τον μήνα του μέλιτος.

Εν τω μεταξύ, η Βέλη πείθει τον Άγγελο να οδηγήσει επιτέλους μόνη της το αυτοκίνητο. Και ενώ όλα πάνε καλά, της ξεφεύγει μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Χάνει το αμάξι και δεν ξέρει πού βρίσκεται.Στον Πύργο, ο Ηλίας και η Καίτη μαθαίνουν ότι η Ελπινίκη είναι βαριά άρρωστη και αποφασίζουν να δώσουν το όνομά της στο μωρό, για να την παρηγορήσουν. Την ίδια στιγμή, όμως, τυχαίνει να αρρωστήσει και η μητέρα της Καίτης, η Μπία. Τελικά, μήπως καμιά από τις δύο γιαγιάδες δεν είναι άρρωστη και απλά βρήκαν τρόπο να τους εκβιάσουν συναισθηματικά ώστε να περάσει το δικό τους.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *