Αρχική / ---SLIDER / Αλέξης Κούγιας: «Ο κύριος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»

Αλέξης Κούγιας: «Ο κύριος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»

“Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια” είπε ο Αλέξης Κούγιας.


Καλεσμένος στο «ΜEGA Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη και αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να αποκτήσει παιδιά.

«Ακούω να γίνεται η συζήτηση για το αν έχει δικαίωμα να επιλέξει φύλο. Δεν το άκουσα ούτε από την ΝΔ, ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον Βελόπουλο και κανείς δεν δίνει σημασία τι λέει ο νόμος. Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί σε καθεστώς παρένθετης μητέρας. Πουθενά. Στην παρένθετη μητέρα έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί μόνο γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.


Στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να υιοθετήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι είτε θηλέων είτε αρρένων με οποιαδήποτε εκμετάλλευση, παράφραση του νόμου παιδί. Μπορεί να γίνει μόνο αν αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων και αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο. Μπορεί να υιοθετήσει παιδί μόνος του ένας άντρας ή μία γυναίκα. Μιλάνε όλοι και λένε ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός. Μα, εγώ γνωρίζω τον νόμο και αυτόν υπηρετώ τόσα χρόνια. Έχει επικίνδυνη άγνοια του νόμου ως αρχηγός ενός κόμματος» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *