Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Αλέξης Τσίπρας: Προσωπικό μου στοίχημα η έξοδος από τα Μνημόνια

Αλέξης Τσίπρας: Προσωπικό μου στοίχημα η έξοδος από τα Μνημόνια

Αποφασισμένος να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στέλνει μηνύματα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό! Χαρακτηρίζει δε προσωπικό του στοίχημα την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.

Μέσα από τον κυριακάτικο Τύπο και συγκεκριμένα με δηλώσεις του στις εφημερίδες Real News και Έθνος της Κυριακής, ο πρωθυπουργός αφήνει και αιχμές τόσο για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όσο και για το ΔΝΤ.

Στον απόηχο των θετικών στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα πλεονάσματα (ΕΛΣΤΑΤ, αναθεωρημένες προβλέψεις ΔΝΤ), ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «διαψεύσαμε τις “Κασσάνδρες”», ότι «η κυβέρνηση μιλάει πια με τα έργα της», για να υπογραμμίσει πως «έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας».

«Προσωπικό μου στοίχημα είναι η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα του 2016 εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ. Αφήσαμε άφωνη την Ευρώπη. Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη Real News.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *