Αρχική / ---SLIDER / Αλλάζει ώρα το «Happy Day» – Πότε κάνει πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Αλλάζει ώρα το «Happy Day» – Πότε κάνει πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

H πρώτη «Καλημέρα». Το πρώτο χαμόγελο. Η πρώτη θετική ματιά στην καθημερινότητα. Aπό τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 07:45 – 10:30, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει το «σπίτι» της και μας υποδέχεται με την πιο χαρούμενη διάθεση και το πιο φωτεινό χρώμα στο ξεκίνημα της ημέρας.
Μαζί της, η παρέα που ξέρει να ανταλλάζει νέα, ατάκες και χαμόγελα: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Χρήστος Βαρθαλίτης, Μαρία Αντωνά και Βασίλης Γρηγορόπουλος.Η καινούρια μέρα φέρνει και νέα γεγονότα. Ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, από τις 9:00 έως τις 9:30, μέσα από τη σύνδεση με τον Alpha 989, φροντίζουν για την ενημέρωσή μας, μακριά από fake news, στον πυρήνα της είδησης.
Οι πιο αναγνωρισμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους ολοκληρώνουν την επιτυχημένη συνταγή τού «Happy Day στον ALPHA», καλύπτοντας κάθε γευστική, αισθητική και χρηστική ανάγκη μας: o Chef Ζαν Λουί Καψαλάς, οι Fashion Bloggers Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, η Beauty Editor Σουζάνα Κεγγίτση, η Αισθητικός Δήμητρα Γουλά και o επιστημονικός συνεργάτης, Καρδιολόγος – Καθηγητής του YALE University Χριστόδουλος Στεφανάδης.
Αρχισυνταξία: Μαίρη Παλιαλέξη.
«Happy Day στον Alpha»: Καθημερινά, 07:45 – 10:30.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *