Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Στις αρχές Ιουλίου η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκλήρωσε την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν στο Epsilon και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την γνωστή παρουσιάστρια, καθώς η εκπομπή “Tatiana Live” ήταν σταθερά πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

Ο κόσμος “αγκάλιασε” από την αρχή το νέο εγχείρημα της Τατιάνας και κάθε μεσημέρι την ακολουθούσε πιστά. Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, η αμεσότητα και η εγκυρότητα της κάθε είδησης ήταν η εγγύηση της εκπομπής και της ίδιας της παρουσιάστριας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται ξανά στις επάλξεις, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή “Tatiana Live” αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας σύντομα, ωστόσο, μυστήριο επικρατεί όσον αφορά την ώρα μετάδοσης.

Από το κανάλι Epsilon υπάρχει η επιθυμία να αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής και να αρχίζει στις 14:45. Ακόμα, ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι ζυμώσεις συνεχίζονται. Στόχος των ανθρώπων του σταθμού είναι το Epsilon να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστικό την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό άλλωστε έχουν γίνει μέχρι στιγμής όλες αυτές οι διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *