Αρχική / ---SLIDER / Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν ένιωθα καλά να το κάνω, τα πλάνα αυτά στη Famagusta είναι αγορασμένα»

Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν ένιωθα καλά να το κάνω, τα πλάνα αυτά στη Famagusta είναι αγορασμένα»

“Πολλοί με ρωτούν γιατί λέγεται Αμμόχωστος η σειρά εφόσον η Χαρίτα Μάντολες είναι από την Κερύνεια” τονίζει, επίσης, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή τη νέα σειρά Famagusta στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα πλάνα που παρακολουθούμε στο εν λόγω σίριαλ από την πόλη της Αμμοχώστου δίνοντας παράλληλα απάντηση σε όσους τον ρωτούν για τις ιστορίες των αγνοουμένων.


Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη της Αμμοχώστου για να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε στην πόλη που μας ανήκει. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα τα πλάνα της Αμμοχώστου τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από εξωτερικό».

«Έχω βιβλιοθήκη αγορασμένη δηλαδή για τα συγκεκριμένα πλάνα (σ.σ. της Αμμοχώστου). Τώρα, όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου. Επίσης θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο γιατί μου δίνεται η ευκαιρία».


«Οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους, επειδή ανήκουν στην ιστορία του Μάικλ, που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο. Αφορά τους αγνοουμένους από όλη την Κύπρο, επειδή κάποιοι μου λένε «γιατί λέγεται Αμμόχωστος η σειρά εφόσον η Χαρίτα Μάντολες είναι από την Κερύνεια;». Λοιπόν, ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνοουμένους από όλη την Κύπρο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ανδρέας Γεωργίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *