Αρχική / ---SLIDER / Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ -Σαλπάρουν ξανά τα πλοία

Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ -Σαλπάρουν ξανά τα πλοία

Την απόφαση να αναστείλει την απεργία της πήρε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στη συνεδρίαση που έκανε το πρωί του Σαββάτου.

«Αναστολή της απεργίας και βλέπουμε αργότερα τι θα γίνει, γιατί κανένα πρόβλημά μας δεν λύθηκε», δήλωσε στον ΣΚΑΪ μετά από την απόφαση ο πρόεδρος της ΠΝΟ, Γιάννης Χαλάς. «Δεν γίνεται να υποφέρουμε εμείς για πράγματα στα οποία η κυβέρνηση πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία», πρόσθεσε. Μετά από την απόφαση της ΠΝΟ, αναμένεται να φύγουν άμεσα τα πλοία από και προς τα νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το λιμάνι του Ηρακλείου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με συγκρούσεις μεταξύ ναυτεργατών και αγροτών, ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστράτευσης.

«Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική έπειτα από διάλογο 18 ημερών», σχολίασε ο κ. Κουρουμπλής μετά από την απόφαση της ΠΝΟ να αναστείλει τις κινητοποιήσεις. «Το αίτημα για το οποίο έγινε η απεργία, η κυβέρνηση το ικανοποίησε πλήρως από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει θέμα φορολόγησης», τόνισε ακόμη.

Μετά τη λήξη της απεργίας οι  Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές Ηράκλειο–Πειραιάς και Πάτρα–Ηγουμενίτσα–Αγκώνα διαμορφώνονται όπως παρακάτω:

Γραμμή Κρήτης

ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΙΣ 13:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F KNOSSOS PALACE

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 13:00, με προορισμό το Ηράκλειο

Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, τα πλοία της εταιρείας, θα επανέλθουν στα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους, το Σάββατο 10.12.2016.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE

Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου, στις 21:30

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, στις 21:00

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *