Αρχική / ---SLIDER / Άννα Φόνσου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει;»

Άννα Φόνσου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει;»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ηθοποιός και ιδρύτρια του ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού» αναφέρθηκε στην αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα των συναδέλφων της, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.


Ακούγεται τελευταία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα…

“Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει; Και ο Φιλιππίδης αλλά και ο Λιγνάδης, που είναι φίλος μου, αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν; Πρώτα πρώτα ο Δημήτρης είναι ο μεγαλύτερος θεατράνθρωπος και η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει.”

Μιλήσατε με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκιση του;

“Ναι, δεν θέλει να ανακατεύει άλλους, γι’ αυτό δεν μιλάει για αυτό που έχει συμβεί. Ακόμη δεν είναι έτοιμος να κάνει πράγματα, αλλά σε λίγο θα είναι. Δεν ξέρω βέβαια αν θα του δώσουν την ευκαιρία. Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί μην ξεχνάς ότι είναι γιος του σπουδαίου Τάσου Λιγνάδη και δεν είναι εύκολο να βάζουμε τέτοιες ετικέτες στους ανθρώπους.”Δείτε ακόμα

Check Also

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Περάσαμε όμορφα χρόνια μαζί και ήταν στενάχωρο που χωρίσαμε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *