Αρχική / ---SLIDER / Απίστευτο, έκαναν γκράφιτι στα νέα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Απίστευτο, έκαναν γκράφιτι στα νέα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Δεν πρόλαβε να μπει στις ράγες ο πρώτος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης και άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στο χώρο του αμαξοστασίου, ζωγραφίζοντας γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα.Μετά από αυτό το γεγονός υπήρξε πρόταση να εξοπλιστεί το αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία με εσωτερικό κύκλωμα και κάμερες για την ακόμη πιο στενή παρακολούθηση του χώρου και καταγραφή των «ύποπτων» κινήσεων που μπορεί να σημειωθούν. Αυτή την πρόταση πρόκειται να καταθέσει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, όπως είπε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Βλέπετε, το παραπάνω γεγονός συνέβη, αν και είχαμε τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας, μετά την άφιξη του πρώτου συρμού του Μετρό. Σημειώνεται ότι οι άνδρες της ασφάλειας, μόλις αντιλήφθηκαν τους αγνώστους, αυτοί τράπηκαν σε φυγή.

«Δυστυχώς», όπως εξήγησε ο κ. Μυλόπουλος, παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στο χώρο και πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα, του συρμού, που μόλις την περασμένη Πέμπτη (16/5), μπήκε στις ράγες.«Από την Παρασκευή 17/5 το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο», είπε ο κ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε: «ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε τον καθαρισμό».

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *