Αρχική / MEDIA / Άρχισε το τηλεοπτικό παζάρι για τις μεταγραφές

Άρχισε το τηλεοπτικό παζάρι για τις μεταγραφές

Με γρήγορους ρυθμούς φαίνεται πως κινείται ο Alpha στο τηλεοπτικό παζάρι. Μάλιστα το πρόσωπο που επέλεξε μέχρι πέρσι βρισκόταν στο κανάλι του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, φέτος έγραψε το σενάριο για τη σειρά «Χωρίς εσένα», που προβλήθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος λοιπόν για τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην επαγγελματική στέγη του Alpha, με τον οποίον βρίσκεται σε συζητήσεις με το τελευταίο διάστημα, ώστε να συνεργαστούν σε κάποιο από τα κόνσεπτ του καναλιού.
Τα παραπάνω αναφέρει το ρεπορτάζ του Mytv με τις συζητήσεις να βρίσκονται προς το παρόν σε αρχικό στάδιο και να μην έχει επέλθει ακόμη τελική συμφωνία.Τέλος, το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για να «παγώσει» η διαδικασία αδειοδότησης απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ.
peoplegreece.com

 

 

 
 

 

  

 

 
 

 

 

 

 

 

Θες κλειδαρα γλυφάδα ή κλειδαρά άλιμο κάλεσε τώρα στο 6985741000 24 ώρες δίπλα σας. Ο κλειδαράς γλυφάδας

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Δείτε ακόμα

Check Also

Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2025

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *