Αρχική / ---SLIDER / Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να έρθει, δικαίωμά μου δεν είναι;»

Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να έρθει, δικαίωμά μου δεν είναι;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιάννης Πλούταρχος φαίνεται πως θα αργήσουν πολύ να συναντηθούν. Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αναφερόμενος στον Γιάννη Πλούταρχο ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να τον καλέσει στην εκπομπή του, καθώς παλαιότερα που τον είχε ζητήσει ως καλεσμένο εκείνος αρνήθηκε.

Ο εύκολος τρόπος για να ανακουφιστείς από την καμπούρα (Δοκίμασέ το τώρα)Τέλος στην Καμπούρα
Σάλος στην Ελλάδα με το νέο dating site! Όλες οι 50αρες ψάχνονται εκεί πλέον! date-guru.com


Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε αρχικά: ««Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του.

Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».


Όταν η Νάνσυ Αντωνίου ανέφερε πως μπορεί να τον καλέσει στο The 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *