Αρχική / ---SLIDER / Άσε να τον ψηφίσεις και μετά…: Και ο Κοτζιάς ζητά νόμο για την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Άσε να τον ψηφίσεις και μετά…: Και ο Κοτζιάς ζητά νόμο για την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Μετά τον Νίκο Φίλη και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ζητά από την κυβέρνηση νομοθετική πρωτοβουλία για την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μέχρι μιας ορισμένης αξίας, για χρέη προς τις τράπεζες και το Δημόσιο.

Η Πολιτική Γραμματεία της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», η οποία συνεδρίασε στις 5 Ιανουαρίου υπό την προεδρία του Νίκου Κοτζιά, αποφάσισε να ζητήσει από την κυβέρνηση να φέρει σχετικό νόμο έως τον Φεβρουάριο.

Εκτός από το θέμα των πλειστηριασμών, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας συζητήθηκαν αναλυτικά οι πολιτικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Ο πρόεδρος της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις για το θέμα της ονοματολογίας των Σκοπίων και τα μέλη της αποδέχθηκαν την εισήγηση και τους πολιτικούς χειρισμούς του.

“Το ΠΡΑΤΤΩ θα συναινέσει και θα υποστηρίξει όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην ενίσχυση των εθνικών συμφερόντων και των πολιτών της Πατρίδας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της κίνησης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *