Αρχική / ---SLIDER / ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ: Οι Αυστριακοί “ψηφίζουν” Ελλάδα: Μεγάλη αύξηση στις τουριστικές κρατήσεις και φέτος.

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ: Οι Αυστριακοί “ψηφίζουν” Ελλάδα: Μεγάλη αύξηση στις τουριστικές κρατήσεις και φέτος.

Ελλάδα “ψηφίζουν” οι Αυστριακοί τουρίστες, με τις έως τώρα κρατήσεις να παρουσιάζουν αύξηση κατά 45% σε σχέση με πέρυσι. Αυστριακές εφημερίδες υπογραμμίζουν πως η Ελλάδα παραμένει και εφέτος ο πλέον προσφιλής τουριστικός προορισμός.

Και όλα αυτά ενόψει της αυριανής έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Βιέννης, στην οποία συμμετέχει η Ελλάδα με περίπτερο του ΕΟΤ και στην οποία αναμένονται, μέχρι την Κυριακή, πάνω από 150.000 επισκέπτες.

«Το 2018 θα είναι η χρονιά-ρεκόρ για διακοπές- Ελλάδα, όπως και την προηγούμενη χρονιά, ο αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών, με αύξηση 45% στις κρατήσεις» σημειώνει στον τίτλο του σχετικού δημοσιεύματος «Θέμα της ημέρας», η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Oesterreich, αναφέροντας πως η Ελλάδα παραμένει και για εφέτος «ο υπ΄ αριθμόν ένα προορισμός για τους Αυστριακούς, με την Ισπανία να ακολουθεί στην δεύτερη και την Τουρκία στην τρίτη θέση».

«Σχέδια για διακοπές: Τους Αυστριακούς ελκύουν τα ελληνικά νησιά» τιτλοφορεί το σχετικό δημοσίευμά της η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Kurier, το οποίο αναφέρεται στις δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του μεγαλύτερου αυστριακού τουριστικού ομίλου Tui-Austria, Λίζα Βέντινγκ, σύμφωνα με την οποία, ο πλέον προσφιλής τουριστικός προορισμός των Αυστριακών είναι η Ελλάδα, για την οποία η ζήτηση είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι πριν από ένα χρόνο και οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί κατά 45 % σε σχέση με πέρυσι.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ο όμιλος Tui-Austria θα διαθέτει εφέτος 19 αεροσκάφη την εβδομάδα για πτήσεις προς την Ελλάδα, αποκλειστικά για δικούς του πελάτες και μάλιστα οι πτήσεις θα αρχίσουν ήδη από τα τέλη Μαρτίου, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό, τι έως τώρα.

Σύμφωνα με την Λίζα Βέντινγκ, καθώς οι ευνοϊκές τιμές, εκτός κύριας «σεζόν» παρουσιάζουν ενδιαφέρον, κυρίως για ζευγάρια, αναμένεται πως θα υπάρχει πληρότητα τόσο στις πτήσεις όσο και στα ξενοδοχεία και στους εκτός «σεζόν» μήνες, Μάιο και Οκτώβριο.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *