Αρχική / ---SLIDER / Αυτός είναι ο 34χρονος που βίαζε και εκβίαζε 14χρονη!

Αυτός είναι ο 34χρονος που βίαζε και εκβίαζε 14χρονη!

Τα στοιχεία του 35χρονου Κρητικού, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
Ο άνδρας κατηγορείται για τον κατ’ έξακολούθηση βιασμό ανήλικης και για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.


Μάλιστα η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα και τα προφιλ που χρησιμοποιούσε ο άνδρας σε Instagram και Facebook. Ειδικότερα χρησιμοποιούσε το όνομα προφίλ «Μανούσος Σφακιά» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και το «manousossfakia» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, καθώς επίσης και το όνομα προφίλ «Βεστάκης Αντώνης» στο Facebook και «bestakesantonis» στο Instagram.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης Έως τις 10 Νοεμβρίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *