Αρχική / ---SLIDER / Celebrity Game Night: Αυτοί είναι καλεσμένοι του Σαββάτου

Celebrity Game Night: Αυτοί είναι καλεσμένοι του Σαββάτου

Το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Ένα ακόμη Celebrity Game Night, έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 22.15,με πολύ κέφι, παιχνίδι, αλλά και τραγούδι…
Έξι celebrities θα είναι μαζί μας για να παίξουν και να διαγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές ενότητες με στόχο να αναδείξουν τον ένα παίκτη της ομάδας τους νικητή και φυσικά να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, θα δούμε στη μία ομάδα, τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Σοφία Κουρτίδου και τον Κωστα Τσουρό. Οι αντίπαλοι celebrities είναι, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μίνως Θεοχάρης και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Το κέφι ανάβει στο πλατό του «Celebrity Game Night», και οι celebrities το ρίχνουν στο τραγούδι. Μεταξύ άλλων, η Σοφία Κουρτίδου σε rock διάθεση, τραγουδά το «I love rock & roll».

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Celebrity Game Night: Σάββατο 24 Μαρτίου στις 22.15 στον ΑΝΤ1!

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *