Αρχική / ---SLIDER / Χωρίς λεωφορεία τη Πέμπτη η Αθήνα – Ποιες ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας
ÁÐÏÌÁÊÑÕÍÏÍÔÁÉ ÏÉ ÁÖÅÔÅÑÉÅÓ ÔÙÍ ËÅÙÖÏÑÅÉÙÍ ÔÇÓ ÅÈÅË ÁÐÏ ÔÇÍ ÏÄÏ ÁÊÁÄÇÌÉÁÓ. EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÉÏÓ.

Χωρίς λεωφορεία τη Πέμπτη η Αθήνα – Ποιες ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας

Απεργία εξήγγειλαν για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ στα λεωφορεία. Οι στάσεις εργασίας θα ισχύσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία καταγγέλλουν ότι «δεν θα επιτρέψουν κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων, επικρίνοντας τους χειρισμούς της διοίκησης των Οδικών Συγκοινωνιών».

«Με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και την σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της Ο.ΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού, κοινού καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων.

Εμείς, καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου, σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών όσο και των εργαζομένων» αναφέρει το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ για την απεργία-στάση εργασίας στις 15/9.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε το συνέδριο την πρόταση για κάλπες -Κασσελάκης: Έληξε, δεν πάμε σε εκλογές

Μόλις μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση Φάμελλου και σηκώθηκαν οι κάρτες – και ενώ είχε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *