Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Χωρίς Πέγκυ Ζήνα το νέο «X-Factor» – Ποια γνωστή τραγουδίστρια ενδέχεται να πάρει τη θέση της

Χωρίς Πέγκυ Ζήνα το νέο «X-Factor» – Ποια γνωστή τραγουδίστρια ενδέχεται να πάρει τη θέση της

Oι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν την πρόθεση το «X-Factor» να βγει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «The Voice», δηλαδή τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μάρτη το αργότερο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ με το Junior Music Stars, η Τάμτα έχει δηλώσει πως «μάλλον θα είναι», ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον σταθμό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος για non stop τηλεοπτική παρουσία. Από την άλλη, σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ακόμα είναι σε συζητήσεις με το κανάλι για το αν θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του μουσικού talent show.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «ΣουΚου» πως η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «X Factor» και θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είχαμε πει το ρεπορτάζ για την Έλλη Κοκκίνου και το Voice που τελικά δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις. Έχω την εξέλιξη… Η Έλλη Κοκκίνου που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ΣΚΑΙ, θα είναι στην κριτική επιτροπή του X Factor και θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *