Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / ΔΑΑ: Πρόγραμμα επαγγελματικής προϋπηρεσίας για νέους

ΔΑΑ: Πρόγραμμα επαγγελματικής προϋπηρεσίας για νέους

Περίπου 100 θέσεις εργασίας προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε άτομα ηλικίας 19 έως 29 ετών στο πλαίσιο του προγράμματος “Airport Praxis 2”, προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της ανεργίας στην χώρα αλλά και να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι 30 Ιουνίου 2016 μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου. Πιο αναλυτικά, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί:

Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, να εργασθούν στον επιχειρησιακό/τεχνικό τομέα.

Νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία είτε να υλοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους και να εργασθούν σε διάφορους τομείς της εταιρείας αεροδρομίου.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, – όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του – επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει σε 100 νέους και νέες, από 19 έως 29 ετών, εργασία στο αεροδρόμιο για το διάστημα έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

Η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης έχει ήδη «ταξιδέψει» συμβουλευτικά σε πλήθος αεροδρομίων στο εξωτερικό. Στρέφοντας το βλέμμα στους νέους της Ελλάδας, ο ΔΑΑ, με την πρωτοβουλία “Airport Praxis 2”, προσφέρει 100 θέσεις έμμισθης επαγγελματικής προϋπηρεσίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αεροδρομίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στη μετάδοση γνώσης, εμπειρίας και εξειδίκευσης σε νέους στη χώρα μας και στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αεροδρομίου αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο ΔΑΑ έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του».

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε το συνέδριο την πρόταση για κάλπες -Κασσελάκης: Έληξε, δεν πάμε σε εκλογές

Μόλις μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση Φάμελλου και σηκώθηκαν οι κάρτες – και ενώ είχε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *