Αρχική / ---SLIDER / Δέσποινα Βανδή: «Δεν γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου»

Δέσποινα Βανδή: «Δεν γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου»

Την Μαρία Σολωμού συνάντησε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής που παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός στο Youtube. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US μίλησε από καρδιάς για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως το βάρος που αισθανόταν η ίδια μέσα της.


Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή εκμυστηρεύτηκε στη Μαρία Σολωμού πως «τώρα που κοιτάζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι με έναν τρόπο είχα βαρύνει μάλλον στη δεκαετία των 40 – 50. Στα 30 μου είχα κάνει ήδη πράγματα αλλά μετά ήρθαν τα δυο μου παιδιά. Βαραίνεις όμως όταν δεν περνάς καλά όποια δεκαετία κι αν είναι αυτή και σε βρει. Βαραίνεις. Αυτό που οφείλεις και χρωστάς στον εαυτό σου είναι το εξής».

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ήταν τα παιδιά μου πάνω από όλα, να φροντίζω αυτά και η δουλειά μου ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ήταν τα παιδιά μου και ήμουν μια που έτρεχε μονίμως γύρω από αυτό το φροντιστικό πράγμα. Ο εαυτός μου ήταν κάπου αλλού, τέρμα ρε παιδί μου, αν περίσσευε και λίγος χρόνος… εντάξει».


«Δεν είναι όμως καλό αυτό, Μαρία αργά η γρήγορα. Ναι ήταν πολύ καλό γιατί μεγάλωσα δυο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται καλά στα πόδια τους, χαίρομαι που τα βλέπω και είναι δυο καλά παιδιά. Δεν είναι όμως κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου γενικότερα, να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα όπως έπρεπε και δεν υπήρχε ο χρόνος για να το σκεφτώ» συμπλήρωσε εν συνεχεία η Δέσποινα Βανδή σε αυτή τη νέα διαδικτυακή της συνέντευξη.Δείτε ακόμα

Check Also

Τι αλλάζει για τα χρέη σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία από το φθινόπωρο

Όσοι αυτή την στιγμή έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς είτε με την Εφορία ή με τον ΕΦΚΑ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *