Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Δίχως τηλεοπτική «στέγη» ο «Ενικός» – Ποια τα επόμενα βήματα του Ν. Χατζηνικολάου

Δίχως τηλεοπτική «στέγη» ο «Ενικός» – Ποια τα επόμενα βήματα του Ν. Χατζηνικολάου

Τη μη ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με τον Star ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί της Δευτέρας, στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή του για τη νέα περίοδο στον Real FM.
Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος, είπε ο Χατζηνικολάου απαντώντας σε ερώτημα ακροατή και πληροφόρησε ότι είχε ζητήσει από τη διεύθυνση του καναλιού το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφαν να ήταν μόνο για την εκπομπή, «Στον Ενικό», και όχι για την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων στα οποία δεν ήθελε να συνεχίσει λόγω κόπωσης.

Το Star δέχτηκε την πρόταση, αλλά «πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο, για δύο μήνες;». Γι’ αυτό «δυστυχώς δεν έχω τηλεοπτική στέγη φέτος», σχολίασε.

Πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ο τηλεοπτικός Ενικός διαδικτυακός, αναφέροντας ότι του διαδίκτυο έχει μεγαλύτερη ελευθερία και αυτό, όπως είπε, του αρέσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου άσκησε στο σχόλιό του δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αδειοδότησης των καναλιών, είπε ότι είναι σαφώς αντισυνταγματικός αυτός ο τρόπος, μίλησε για τους εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο και για τηλεοπτικές επιχειρήσεις με υλικοτεχνική υποδομή που αναγκάζονται να κλείσουν.

Ανέφερε ότι δεν είναι σωστό το ίδιο προϊόν, δηλαδή οι τηλεοπτικές άδειες, να παραχωρούνται με τόσο μεγάλη διαφορά τιμήματος μεταξύ τους και είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ορίσει πόσα εκατομμύρια θέλει να εισπράξει από τις άδειες, να θέσει την ίδια τιμή πώλησης για όλες και να προχωρήσει τη διαδικασία.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

Σχεδόν μια εβδομάδα μένει μέχρι τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου και με λίγα μόνο κλικ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *