Αρχική / ---SLIDER / Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον τραγουδιστή λίγο πριν τον γάμο του!

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον τραγουδιστή λίγο πριν τον γάμο του!

Λίγες μέρες πριν το γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα παιδιά, η Κάτια Ζυγούλη κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, μιλώντας γι αυτόν σε συνέντευξή της.

«Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας», λέει, στο Marie Claire και την Μαρία Λεμονιά, η Κάτια και αποκαλύπτει: «ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε “συμμάχους” και τα παιδιά – κυρίως την Αναστασία. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή».Παράλληλα, η μέλλουσα νύφη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τον αγαπημένο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ζωή ήταν πριν και μετά τον Σάκη. Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια».
«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά», συνεχίζει, ενώ κλείνει την συνέντευξη με μία φράση όλο νόημα: «τιμή μου η προσφώνηση κυρία Ρ

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *