Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι και οργισμένοι 8 στους 10 Ελληνες

Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι και οργισμένοι 8 στους 10 Ελληνες

Αρνητικά κρίνει το κυβερνητικό έργο η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, με τους Ελληνες να ανησυχούν για τα χειρότερα και να εκφράζουν οργή και απογοήτευση.

Στη δημοσκόπηση της Marc, για λογαριασμό του Alpha, στο ερώτημα για τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση, το 37,7% απάντησε «απογοήτευση» και το 34% «οργή». Ακόμη, το 83,8% αξιολογεί αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση, οι πολίτες εμφανίστηκαν διχασμένοι, με το 34,6% να απαντά «καλύτερα», το 34,4% «χειρότερα», ενώ το 26,1% εκτιμά ότι τα πράγματα θα ήταν περίπου τα ίδια.

Οταν ερωτήθηκαν για το συναίσθημα που κυριαρχεί, το 83,1% απάντησε «ανησυχία για τα χειρότερα» και μόλις το 12% «ελπίδα για κάτι καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» των εντυπώσεων στη ΔΕΘ, στο ερώτημα για το αν ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του πρωθυπουργού το 72% απάντησε όχι και μάλλον όχι. Στο ίδιο ερώτημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 51,4% απάντησε «όχι και μάλλον όχι» και το 31,8% ναι και μάλλον ναι.

Στο ερώτημα ποιος έχει το καλύτερο σχέδιο, το 15,2% επιλέγει τον κ. Τσίπρα και το 33,7% τον κ. Μητσοτάκης, ενώ το 45,9% απάντησε «κανένας ιδιαίτερα».

Στο ερώτημα αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, ποσοστό 76,7% απαντά «όχι και μάλλον όχι» και ποσοστό 16,2% «ναι και μάλλον ναι», ενώ το 74,6% κρίνει ότι ο στόχος της νέας αδειοδότησης ήταν πολιτικές σκοπιμότητες.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *